Sugestii de căutare

ProMinent sprijină proiectul Wii „Startul în viață” - centrul de promovare al tineretului Heidelberg

Pentru a avea posibilitatea de a lega CM Fotbal 2014 de un scop bun, ProMinent a venit cu un concurs și astfel cu un scop social legat de acesta.

În fiecare săptămână, participanții la joc aveau posibilitatea să câștige un grill, un set de unelte de grill sau un manual de grill. Particularitatea: Producătorul din Heidelberg a prezentat ca la un meci colaboratorii, în timpul campionatului, ca o prezentare a jucătorilor. În același timp, firma a donat pentru fiecare participant la concurs pentru proiectul WII la asociația Startul în viață e.V.

Startul în viață ” este o asociație socială, a cărei sarcină este să sprijine sportivii tineri din regiunea metropolitană Rhein-Neckar pentru a-și crea cele mai bune perspective posibile pentru viitorul lor personal și profesional.

Tineri și bătrâni

La fel ca la toate proiectele sociale ale asociației, în prim plan stau întâlnirile și cunoașterea altor circumstanțe de viață. La fel și la proiectul Wii. Aici este vorba de relația cu seniorii, pentru a se distra, a lega prietenii și a învăța unii de la alții. O dată pe lună, au loc jocurile Wii, în centrul de seniori din căminul bisericii din Heidelberg. Premisele cu Wii par ideale. Stăpânirea dispozitivelor de control este ușor de învățat pornind de la abilitățile motorii. Să bați mingea sau să împingi bilele de bowling nu este astfel o problemă nici pentru cei care nu au fost sportivi. În joc este folosit tot corpul, nu numai mâinile și degetele ca până acum. Seniorii sunt solicitați astfel nu numai mental, ci și fizic.

Tobias Knauber, Online Marketing Manager și Sara Motallebi, studentă Bachelor of Arts – specializarea Industrie - la ProMinent GmbH au câștigat o impresie asupra proiectului la fața locului.

„O astfel de manifestare la cere sunt aduși împreună tineri și bătrâni, să aibă împreună astfel de experiențe, o găsesc extrem de interesantă” explică Tobias Knauber în încheiere. Sara Motallebi a completat: „M-a impresionat în mod deosebit ambiția seniorilor.”

Alte angajamente

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum