Sugestii de căutare

Regulamentul CLP

Obiectivul Regulamentului CLP este asigurarea unui nivel ridicat de protecție a sănătății și a mediului înconjurător, precum și garantarea liberei circulații a mărfurilor în cadrul transportului european intern de substanțe chimice, amestecuri și anumite produse specifice.

Obiectivele Regulamentului CLP

Regulamentul CLP se bazează de așa-numitul Globally Harmonised System (GHS) of Classification and Labelling of Chemicals (Sistem global armonizat de clasificare şi etichetare a substanțelor chimice) din cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU). Sistemul global armonizat trebuie să asigure, în mod uniform, transparent și comparabil, nivelul de protecție a sănătății și mediului înconjurător. Regulamentul CLP înlocuiește treptat Directiva anterioară privind substanțele 67/548/CEE și Directiva privind preparatele periculoase 1999/45/CE, începând cu data de 1 iunie 2015. Clasificarea, marcarea și ambalarea amestecurilor se poate efectua conform prevederilor din Regulamentul CLP deja înainte de 1 iunie 2015, întrucât dispozițiile din Directiva privind preparatele periculoase nu mai sunt aplicabile în acest caz.

— Informaţii suplimentare: https://echa.europa.eu/de/regulations/clp/understanding-clp

Manipularea în siguranță a substanțelor și amestecurilor periculoase

Firma ProMinent GmbH și-a adaptat sistemul de etichetare a substanțelor și amestecurilor periculoase, în conformitate cu noua directivă. Toate produsele noastre corespund prescripțiilor din acest regulament. În combinație cu fișele tehnice de siguranță corespunzătoare (punct REACH), clienții noștri comerciali trebuie să respecte informațiile exhaustive despre obligațiile lor referitoare la protecția muncii și a mediului înconjurător.

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
info@prominent.com

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum