Sugestii de căutare

ProMinent este ajutor de promovare la Startul în viață e.V.

„Cine? Dacă nu noi?” Sub acest motto, întreprinzătorii de top din regiunea metropolitană Rhein-Neckar au adus la viață împreună cu Startul în viață e.V. „Inițiativa ajutor de promovare” unică în Germania.

Startul în viață e.V. și-a luat sarcina de a sprijini copiii și tinerii activ sportiv, pentru a-și crea cele mai bune perspective posibile pentru viitorul lor personal și profesional. Peste 3.200 „protejați” parcurg acum în totalitate programul de promovare în care sunt sprijiniți nu numai în sport, ci și în domeniile școlare, profesionale și sociale.

La tema profesie intră în joc „Inițiativa ajutor de promovare”
Scopul „Inițiativei ajutor de promovare” este ca deja din faza orientării profesionale să li se prezinte oferte concrete și să li se ofere idei în firmă. Astfel, tinerilor trebuie să li se ușureze trecerea din școală în domeniul profesional, să li se dea curaj și să le fie întărită inițiativa proprie.

În cadrul „Inițiativei ajutor de promovare”, Ralf Kiermaier, directorul ProMinent Deutschland GmbH, îl însoțește pe tânărul fotbalist Maximilian Kern de la FC-Astoria Walldorf la promovarea în profesie.

Ralf Kiermaier l-a primit pe Maximilian Kern la sfârșitul lunii aprilie 2014 la ProMinent în Heidelberg-Wieblingen și i-a prezentat personal fabrica. În toamna lui 2014, Maximilian a absolvit o practică la ProMinent, căci și aceasta face parte din conceptul „Inițiativa ajutor în promovare”. Ralf Kiermaier a devenit imediat disponibil pentru el ca mentor și partener de discuție.

”Promovarea „Start în viață” este un mix bun. Asta văd și eu când îl vizitez pe protejatul meu Maxi pe terenul de sport! Dăruire și dorință de a învinge, însă și cinstea și relațiile pline de respect își găsesc locul acolo. Să te angajezi în aceasta, asta recomand oricărei firme”, spune Ralf Kiermaier despre „Inițiativa ajutor în promovare”.

Roate informațiile despre „Inițiativa ajutor în promovare” le găsiți la anpfiff-ins-leben.de !

Alte angajamente

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum