Sugestii de căutare

Disclaimer

1. Drepturi de autor

Toate textele, imaginile, graficele, animațiile, filmările video, sunetele și alte conținuturi ale acestui website sunt protejate prin drepturi de autor și toate drepturile revin exclusiv grupului de firme ProMinent (ProMinent GmbH și firmele asociate). Fără acordul scris al ProMinent GmbH conținutul acestui website nu trebuie copiat, divulgat, modificat în scopuri comerciale sau făcut accesibil terților. Menționăm că imaginile aflate pe website sunt supuse drepturile de autor al terților.

2. Drepturi de marcă

Dacă nu este stabilit altceva, toate mărcile și mărcile comerciale de pe acest website sunt protejate prin drepturi de marcă. Acest lucru este valabil în special pentru mărci, descrieri de tip, logo-uri și embleme.

3. Răspunderea

Conținutul acestui website și informațiile puse la dispoziție au fost selectate cu grijă și sunt actualizate în mod regulat. Totuși, nu poate fi preluată răspunderea pentru actualitatea, lipsa de greșeli, și exactitatea informațiilor cuprinse. Orice răspundere pentru pagube care au luat naștere direct sau indirect din utilizarea acestui website este exclusă, atât timp cât aceasta nu este cauzată de intenție sau de neglijență mare.

Grupul de firme ProMinent (ProMinent GmbH și firmele asociate) îşi rezervă dreptul de a aduce modificări sau completări fără anunțare prealabilă.

4. Link-uri

Oferta noastră conține link-uri la website-uri externe ale terților asupra căror conținuturi nu avem influență. De aceea nu putem prelua nicio răspundere pentru aceste conținuturi străine. Pentru conținuturile site-urilor din link-uri, este responsabil întotdeauna ofertantul sau administratorul site-ului. Site-urile din link-uri au fost verificate în ceea ce privește încălcarea drepturilor la momentul în care s-a creat respectivul link. La momentul creării link-ului, nu au fost detectate conținuturi ilegale. Un control permanent al conținutului paginilor din link-uri nu poate fi cerut fără un punct de pornire referitor la încălcarea legii. Când ni se face cunoscută încălcarea legii, vom îndepărta imediat astfel de link-uri.

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum