Sugestii de căutare

ProMinent a fondat o sculptură pentru intersecția din Wieblingen

În cartierul Wieblingen o nouă operă de artă împodobește intersecția străzii ocolitoare. Sculptura „Infinity Curve“, o operă a cunoscutului artist internațional Chen Wenqin, a fost dăruită de firma ProMinent orașului Heidelberg cu ocazia aniversării jubileului de 50 de ani a firmei ProMinent.

ProMinent, în memoria fondatorului firmei Prof. Dr. h.c. Viktor Dulger (* 18.12.1935; † 21.03.2016) și a soției sale, a oferit deja orașului Heidelberg diverse opere de artă create de cunoscuți artiști naționali și internaționali. Ele au fost amplasate în mai multe locuri.

Nu este întâmplător faptul că Prof. Dr. h.c. Viktor Dulger cu ocazia jubileului de 50 de ani a firmei, a ales deja această intersecție pentru amplasarea sculpturii artistului chinez Chen Wenqin. Chen Wenqin este unul dintre cei mai interesanți sculptori ai Chinei.

Sculptura implică deschiderea către lume, fantezia și spațiile deschise pentru a permite ideile inovatoare. Locul de amplasare - intersecția străzii ocolitoare din Wieblingen - arată legătura cu Heidelberg, sediul central al firmei grupului ProMinent care activează pe plan mondial. Legătura sa cu China explică alegerea artistului.

Alte angajamente

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum