Sugestii de căutare

Inventivi, progresivi și deschiși către lume

De la descoperirea pompei dozatoare cu magnet până la statutul de partener mondial cu soluții în tehnica de dozare și tehnologia eficientă de prepararea și dezinfecția apei.

Grupul de firme ProMinent cu sediul central în Heidelberg, dezvoltă și produce de peste 60 de ani componente și sisteme pentru dozarea lichidelor și soluții pentru prepararea și dezinfecția apei.

Bazele noastre

Istoria globală de succes a ProMinent, reprezentată prin produsele calitative de înaltă valoare, se bazează pe competența inginerească de decenii, cunoștințele fundamentate de aplicații și disponibilitatea continuă pentru inovații. Din acest motiv, grupul de firme investește continuu în cercetare și dezvoltare. În plus ProMinent beneficiază de o integrare verticală a procesului de fabricaţie, cu un număr total de unsprezece locuri de producție pe plan mondial, inclusiv în Heidelberg. Aceasta garantează o calitate optimă pentru clienții noștri și ne face independenți de variațiile de pe piața furnizorilor.

Țelul nostru

Portofoliul modular ProMinent inclus în soluții bine gândite facilitează clienților noștri din cele mai diverse branșe un maxim de siguranță și eficiență – în orice procese de producție, oricând și oriunde.
Apropierea de client înseamnă pentru noi elaborarea împreună cu acesta a unei soluții potrivite pentru problema sa individuală. Consultanța personală pentru aplicații și o dezvoltare fără probleme a proiectului sunt de asemenea o componentă a serviciilor noastre, cum ar fi service-ul nostru amplu pe tot mapamondul.

Implicarea noastră

Cu pasiune și angajament susținem soluții ecologice, sustenabile și economice în tehnica de dozare și în prepararea apei.
În mai mult de 100 de țări, lucrează zilnic aprox. 2800 de colaboratori în firmele proprii de desfacere, producție și service pentru a livra clienților noștri un service rapid și eficient pentru fiecare produs. Căci poziția fruntașă a grupului de firme ProMinent pe plan mondial ne îndeamnă mereu la prestații de vârf și ne obligă totodată la o gândire și un comportament cu conștiința responsabilității.

ProMinent în mișcare

  • Utilizarea cookie-urilor este necesară pentru a reda acest videoclip. Aici puteți personaliza selecția cookie-urilor pentru a viziona acest videoclip.

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum