Sugestii de căutare

Medalie de merit a landului Baden-Württemberg pentru Prof. Dr. h.c. Viktor Dulger

Profesorul Dr. h.c. Viktor Dulger a primit la 25 aprilie 2009 medalia de merit a landului Baden-Württemberg de la președintele Günther Oettinger.

”Toți au făcut ceva extraordinar. Ceva ce este doar legat de persoana sa și de aceea este unic în cel mai bun sens al cuvântului”, spune Oettinger în discursul său festiv celor 27 de solicitanți la acordarea medaliei.

Firma din Heidelberg a fost prima din cele cinci noi purtătoare de medalii din regiunea metropolitană Rhein-Neckar, care a fost acordată în sala de festivități a castelului din Mannheim.

„Prof. Dr. h.c. Viktor Dulger a condus firma sa, ProMinent prin toate crizele și furtunile, și este un promotor al științei, cercetării și culturii. O descoperire nu este încă un produs. Abia după ce inventatorul transformă ideea sa incendiară în cunoștințe și succes economic ea devine din simple gânduri o inițiativă care mișcă lumea, spune prof. dr. Viktor Dulger. În discursul său festiv, Oettinger a subliniat „La toate diferențele din activitatea medaliaților ar fi avut toți onoarea să fie strâns legați de Baden-Württemberg. De aceea toți sunt ambasadori pentru Baden-Württemberg” a completat Oettinger.

Alte angajamente

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum