Sugestii de căutare

Armătura de bypass cu senzor modulară BAMa

Până la 9 module funcționale într-o armătură liber configurabile.

Armătura de bypass modulară BAMa găzduiește senzorii ProMinent pentru prepararea apei. Se instalează pur și simplu într-un bypass al conductei principale de proces și este proiectat în mod optim în diferite variante pentru numeroase aplicații în prepararea apei – de la apă potabilă, apă pentru piscine și wellness până la apă industrială.

Mai multe pe tema

Alimentarea cu apă potabilă

... și astfel trebuie ea tratată. ProMinent este specializată pe soluții sigure pentru prepararea și dezinfecția apei. Bacteriile, virușii și noxele sunt eliminate eficient.

Mai multe pe tema

Industria gazelor naturale şi a petrolului

Produsele personalizate ProMinent sunt „Made in Germany”. Construite ca soluții complete și fabricate de noi ele sunt imediat gata de utilizare (în amonte, la mijloc și în aval).

Mai multe pe tema

Prepararea și dezinfecția apei

La noi totul este făcut în propria firmă: toate produsele, toate sistemele și serviciile. Acest lucru nu este numai convenabil, ci și inteligent. Soluțiile de dezinfecție compuse anume pentru dvs., lucrează cu cea mai înaltă eficiență.

Mai multe pe tema

Industria băuturilor

Procesele de dezinfecție sunt o necesitate pentru că este vorba de curățenie. ProMinent are soluții practice bune pentru întreg domeniul de producție și umplere. Lucrul cel mai frumos de aici: Investiția dvs. se amortizează foarte rapid.

Mai multe pe tema

Industria alimentară

Igiena perfectă și dozarea precisă sunt indispensabile în producția de alimente. Pentru a se conforma acestor cerințe, pe lângă o tehnică potrivită și eficientă de măsurare, reglare și dozare, ProMinent furnizează și diverse instalații pentru dezinfecția apei.

Mai multe pe tema

ProMinent Newsletter

Abonați-vă la buletinul informativ ProMinent și primiți în mod regulat informații valoroase despre produsele și aplicațiile noastre, despre ofertele de servicii și de instruire, precum și despre evenimente.

Mai multe pe tema

Noutăți la produse

AEGIS S este un aparat de măsurare și reglare simplu de operat pentru instalațiile de răcire prin evaporare. A fost dezvoltat pentru a menține în funcțiune fiabil procesul de răcire. AEGIS S măsoară conductibilitatea și reglează dozarea biocidelor și substanțelor de protecție anticoroziune, prin care este împiedicată dezvoltarea biologică și sunt menținute curate conductele de țeavă.

aflați mai multe

AEGIS X asigură că instalațiile de răcire cu vaporizare sunt exploatate pe cât posibil de eficient. Regulatorul are o flexibilitate înaltă și este adecvat pentru instalații de răcire mari cu mulți parametri. Cu posibilitățile de comunicare digitale pot fi monitorizate turnurile de răcire comod de la distanță și pot fi evaluate datele acestora.

aflați mai multe

Aparatul de măsurare și regulatorul DULCOPOOL permite o gestionare ușoară a piscinelor private. Operarea se realizează printr-un touch-screen. DULCOPOOL reglează valoarea pH-ului și concentrația de clor în mod complet automat prin intermediul a două pompe cu furtun integrate în aparat.

aflați mai multe

Armătura de bypass modulară BAMa găzduiește senzorii ProMinent pentru prepararea apei. Se instalează pur și simplu într-un bypass al conductei principale de proces și este proiectat în mod optim în diferite variante pentru numeroase aplicații în prepararea apei – de la apă potabilă, apă pentru piscine și wellness până la apă industrială.

aflați mai multe

Cu DULCONNEX API puteți apela datele dumneavoastră la cerere din DULCONNEX Cloud. Utilizați-le pentru integrarea în sistemele-pilot de procesare existente, SCADA, Mobile sau Web Apps, precum și MES sau schimbați date cu alte soluții digitale.

aflați mai multe

DULCOZON OZLa este un generator de ozon cu costuri reduse ale ciclului de activitate. Acesta îmbină o concentrație mare de ozon cu un randament imbatabil.

aflați mai multe

Instalația UV DULCODES LP TL pentru dezinfectarea siropului combate germenii termorezistenți. Unde nu este suficientă pasteurizarea termică convențională, dezinfectează lumina UV în cel mai scurt timp eficient și fără adaos de căldură.

aflați mai multe

ORLITA Evolution mikro este o micropompă dozatoare inovatoare pentru presiuni ridicate. Pompa dozatoare hidraulică cu membrană este prima de acest fel cu o acționare directă liniară reglată electronic. Sistemul de acționare are puține elemente funcționale mecanice și, prin urmare, funcționează aproape fără întreținere.

aflați mai multe

Managementul substanțelor chimice poate fi semnificativ mai simplu - cu noul senzor de nivel radar DULCOLEVEL.

aflați mai multe

Sistemul de dozare DULCODOS compact pregătit de racordare servește la dozarea cu maximă precizie a substanțelor chimice cu diferite pompe dozatoare acționate de motor. Soluția Plug-and-Play este ideală datorită structurii modulare pentru instalări reproductibile.

aflați mai multe

Instalație de dozare a clorului cu rol de reglare și monitorizare individuală a tuturor parametrilor uzuali și auxiliari de igienă analizați în piscinele publice. DULCODOS Pool Professional garantează calitatea excelentă a apei și minimizează cheltuielile de funcționare prin utilizarea tehnologiei Eco!Mode.

aflați mai multe

Instalaţii de tratare fără clor a apei din băile private care se doresc a fi și ecologice. Dezinfecţia sigură a apei cu oxigen activ – acum ca soluţie completă, pregătită pentru a fi conectată și utilizată imediat.

aflați mai multe

Stația de preparare a polimerilor DULCODOS ULIa este o instalație Inline și transformă polimerii lichizi într-o soluție complet activată. Prin intermediul camerei de amestecare și de maturare integrate și al pompei de dozare cu furtun, aceasta este optim echipată pentru aplicația dvs.

aflați mai multe

Sistemul de măsurare și reglare DULCOMARIN 3 este conexiunea dvs. digitală cu tehnologia viitorului. El reglează întreaga piscină – de la piscinele din parcurile de distracții până la piscinele private – și este utilizat ca un sistem multi-pool pentru până la 16 circuite de filtrare.

aflați mai multe

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
info@prominent.com

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Exemple practice

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum