Sugestii de căutare
NOU

În apă se află în elementul său – ProMinent o susține pe înotătoarea Sarah Köhler

Sarah Köhler strălucește la Freestyle. Tânăra înotătoare din Heidelberg obține de fiecare dată recorduri în disciplina sa de bază. Perseveranța și ambiția ei sunt impresionante. A câștigat deja medalia de aur și medalia de argint la Campionatul European de Înot. Următorul obiectiv major este Olimpiada din 2020, organizată la Tokyo.

ProMinent promovează tinerele talente din regiune. Bineînțeles, opțiunea principală este Sarah Köhler, în vârstă de 25 de ani. În definitiv, aceasta împărtășește cu ProMinent pasiunea pentru apă. Tânăra sportivă a obținut titluri și recorduri la înot pe plan mondial. În luna decembrie 2017, a câștigat pentru prima oară medalia de aur și medalia de argint la Campionatul European de Înot din Copenhaga. Ea a fost prima înotătoare germană care a câștigat categoric la magnificul marcaj de patru minute. În aprilie 2018 a urmat recordul german de peste 1.500 de metri la categoria de Freestyle în Stockholm. Tânăra care provine din Frankfurt a venit în Heidelberg în anul 2012 pentru a studia și a profitat de posibilitățile de antrenament din bazele sportive olimpice. Cu toate acestea, tânăra a rămas devotată echipei din localitatea sa natală, SG Frankfurt.

Visul pentru Olimpiadă

Sportivii au nevoie de obiective. Pentru Sarah Köhler acest obiectiv este Olimpiada din 2020 organizată în Tokyo, deoarece cel mai mare vis al său este obținerea unei medalii olimpice. Pentru aceasta, ea se antrenează de până la zece ori pe săptămână. Se dezvoltă continuu și perseverează pentru a obține performanțe de top – noi, cei din cadrul ProMinent, apreciem acest spirit, deoarece acesta reprezintă și motorul nostru.

O susținem prin intermediul sponsorizării

Deoarece sportiva își asumă aproape în totalitate costurile pentru competiție și deplasare, această sponsorizare îi ușurează viața. O sprijinim pe Sarah Köhler din luna octombrie 2017, pentru ca ea să se poată concentra în totalitate pe înot – și pe studiile sale în drept pe care le urmează „în paralel” la Universitatea Heidelberg.

În apă se află în elementul ei

Sarah Köhler se antrenează timp de mai multe ore în fiecare zi. Cine petrece atât de mult timp în bazinele de înot știe să aprecieze calitatea apei. ProMinent concepe soluții inovatoare pentru tratarea apei în bazinele de înot. Nu poate exista un considerent mai bun pentru un parteneriat de sponsorizare. Scopul nostru este ca înotătorii, împătimiții înotului și oaspeții centrelor de wellness să se poată bucura de calitatea superioară a apei. O sarcină importantă, pe care ProMinent, în calitate de furnizor complet de tehnică de tratare, și-o asumă cu plăcere și care știe să aprecieze succesul înotătoarei Sarah Köhler.

Alte angajamente

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum