Sugestii de căutare

Directiva 2011/65/UE RoHS II și standardul UE EN 50581

RoHS se referă la restricțiile de utilizare a substanțelor periculoase în echipamentele electrice și electronice

Standardul 50581 publicat în septembrie 2012 al CENELEC (Comitetul european pentru standardizare electrotehnică) trebuie să asigure îndeplinirea cerințelor esențiale ale Directivei UE 2011/65/UE ("RoHS2"). Directiva 2011/65/UE a devenit lege europeană începând cu 21.06.2011 și a înlocuit Directiva 2002/95/CE, care a fost valabilă până la acea dată.

Documentul EN 50581:2012 „Documentație tehnică cu privire la evaluarea echipamentelor electrice și electronice în vederea limitării substanțelor periculoase“ a fost adoptat la data de 11.06.2012 de toate comitetele naționale ale CENELEC și a fost publicat ca standard armonizat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Obligații viitoare ale producătorului

Standardul oferă producătorilor/distribuitorilor indicații referitoare la gestionarea datelor despre componente. Pe lângă obligațiile deja prevăzute de Directiva RoHS, producătorii trebuie să elaboreze și documentația tehnică, a cărei conținut este indicat în standardul EN 50581. În acest caz, instrucțiunile sunt împărțite conform sarcinilor principale ale producătorilor:

  • Evaluarea fiabilității furnizorilor și a materialelor (EN 50581 - par. 4.3.2)
  • Determinarea și stabilirea sarcinilor necesare
  • Date (rapoarte) Colectare și evaluare (EN 50581 - par. 4.3.3/4)
  • Asigurarea pe termen lung a valabilității documentației (EN 50581 - par. 4.3.5)

Firma ProMinent GmbH deține o varietate de grupe de produs, care sunt incluse în diferite domenii de aplicare ale acestei directive. Acestea sunt atribuite, conform grupelor de produs, pe trei niveluri de punere în aplicare, în acord cu RoHS. La termenul din data de 22 iulie 2019, toate produsele (domeniu deschis de aplicare) vor respecta limitele de utilizare a anumitor substanțe, în acord cu RoHS II.

  • Ca rezultat de căutare, veți primi un document PDF, care atestă conformitatea CE a produsului. Astfel, produsul este în conformitate cu RoHS II și, conform listei cu substanțe interzise, este nepoluant, dacă este vorba despre un aparat inclus în categoriile de produs din RoHS.
  • Dacă ne referim la produse care nu necesită conformitatea CE (de exemplu, piese de schimb precum garnituri inelare, piese din plastic etc.), primiți un certificat de conformitate RoHS. Produsul este nepoluant, conform listei cu substanțe interzise, și în conformitate cu RoHS II.

În zona de descărcare a acestui site web, puteți căuta numărul dorit de material, utilizând termenul de căutare "RoHS", în cele trei fișiere PDF:

Căutaţi în Download Center ...

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum