Sugestii de căutare

Tehnică modernă de fabricare a berii pentru bere Après-Ski

Alpinism și schi - aceștia sunt cei doi piloni turistici din Zillertal în Austria. Ați știut că în localitatea Zell se găsește cea mai veche berărie privată din Tirol cu moderna sa berărie?

Fabricarea berii pentru turism

Zell am Ziller cu cei 1800 de locuitori se află la cca. o oră de mers cu mașina de Innsbruck. În anul 1500 a fost fondată acolo cea mai veche fabrică de bere din Tirol care între timp se numește Zillertaler Bier GmbH. Firma este astăzi o fabrică de bere regională și livrează specialități de bere pe o rază de 100 km. 85% din desfacerea celor 60.000 de hectolitri merg în gastronomie două treimi sunt umplute în butoaie și o treime în sticle returnabile. Regiunea trăiește din turism și, înainte de toate, în lunile decembrie până în aprilie în Alpii din Zillertal vin amatorii de schi și snowboard. Atunci Zillertaler Bier GmbH vinde aproximativ 55% din producția anuală.

Parametri de bază

  • Producție anuală de bere de cca. 60.000 hl
  • Apă pentru bere: apă limpede de izvor
  • Curățare confortabilă, complet automată prin distribuitor CIP
  • În comparație cu vechea fabrică de bere, noua berărie complet automatizată economisește peste 30 la sută din căldură și peste 34 la sută curent raportat la mustul de bere rece

Partener puternic, tehnologie eficientă

De la mijlocul anului 2013, firma tiroleză produce bere numai în nou construita berărie Steinecker, care a fost realizată considerabil de firma germană Krones AG din Neutraubling.

Accentul stă pe producerea berii cu eficiență energetică prin reciclarea energiei termice în procesul de producție. Procedeul dezvoltat de Krones Steinecker, EquiTherm combină necesarul de căldură la plămădire cu surplusul de căldură din mustul de bere și are grijă de folosirea eficientă a energiei în berărie și un necesar mult mai mic de energie primară.

Ca partener de mulți ani a renumitei firme Krones AG, și ProMinent GmbH participă la tehnica de producere a berii și astfel la calitatea optimă a produselor finale. Experții din Heidelberg au livrat o stație de preparare cu două recipiente, inclusiv agitator și două stații de dozare standardizate conform cerințelor Krones. Aceste instalații sunt concepute ca și console pentru montaj pe perete cu vas de picurare integrat și sunt echipate cu pompele dozatoare cu membrană și motor robuste Sigma/ 2 tip de bază. Pompele pot fi reglate manual prin lungimea cursei și pot fi proiectate pentru o putere maximă de transport de 130 l/h la o contrapresiune de 10 bari. Datorită membranei de siguranță multistrat patentată cu semnalizare optică și un ventil integrat de supracurent pentru protecția la suprasarcină, ele garantează o siguranță a procesului extraordinar de înaltă.

O bere pentru gustul fiecăruia

Complet automatizată berărie a Zillertaler Bier GmbH, la care activitățile manuale se limitează la așezarea peleților de hamei și la lucrări de laborator, este limitată la zece fierberi pe zi. Acolo se fabrică acum zece sortimente de bere și din acestea se produc 13 tipuri diferite de bere și băuturi din amestecuri de bere, din care Pils, bere blondă, bere blondă închisă, Märzen, bere brună și bere neagră. Pentru turiștii și sportivii însetați la Après-Ski se pune doar o întrebare: pe care să o iau? Deci: Noroc!

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum