Sugestii de căutare

Din fierbinte facem rece - răcire reglată a sticlelor

La consumator, sucul de fructe ajunge proaspăt pe masă. De aceea, la procesul de umplere igiena sticlei este cel mai important imperativ. Unul din cei mai mari producători de alimente din China se bazează pe tehnica de măsurare și de reglare de la ProMinent.

Controlarea eficientă a parametrilor apei

Uni-President Enterprises Corp este cel mai mare producător chinez de sucuri de fructe cu sediul în orașul port Tainan, al cincilea oraș ca mărime din Taiwan. Firma sărbătorește în acest an a 50-a aniversare și are peste 5000 de colaboratori. În afară de suc de fructe se produce lapte, nuci, pâine, suplimente alimentare și alte alimente, și se distribuie pe plan mondial.

În cursul extinderii liniei de umplere a sticlelor, firma de alimente a avut nevoie de o tehnică de măsură şi de reglare eficientă. Căci în timpul procesului de umplere, sticlele de suc de fructe ajung la o temperatură de 70-80º C apoi ele trebuie răcite din nou la temperatura mediului și suprafețele lor trebuie dezinfectate. Datorită relațiilor de afaceri existente de mult timp, pentru monitorizarea parametrilor necesari ai apei au fost alese produsele de calitate verificată de la ProMinent.

Parametri de bază

  • Monitorizarea și comanda sigură a parametrilor apei pentru dezinfecția și răcirea sticlelor și a PET-urilor cu ajutorul circuitului de reglare
  • Măsurarea continuă a clorului și înregistrarea simultană a valorii pH
  • Utilizarea senzorilor eficienți în apa murdară la temperaturi înalte de până la 80° C și în domenii pH de până la 9,5

Senzori inteligenți pentru sarcini pretențioase

După umplerea cu suc de fructe, sticlele trec printr-o instalație cu două trepte: în prima treaptă, sticlele sunt stropite cu o soluție caldă la 45° C de răcire și dezinfecție, în a doua treaptă aceasta se face încă o dată cu o soluție de 32° C. Apa de răcire și dezinfecție pulverizată este adunată și condusă într-un rezervor de colectare în care se face o îmbogățire cu clor pentru refolosire.

La acest proces, pentru respectarea parametrilor necesari ai apei, se folosesc următoarele produse de la ProMinent: Două regulatoare dialog DACa, cu câte un canal pentru măsurarea clorului și unul pentru înregistrarea valorii pH; senzori de clor cu compensare a temperaturii de tip DULCOTEST® CBR1-mA pentru utilizare în apă murdară și la valori pH de până la 9,5; senzori pH de tip PHER-112 SE pentru folosirea la temperaturi înalte de până la 80° C și presiuni de până la 6 bari. Clorul necesar este dozat de asemenea în mod precis cu pompe ProMinent.

Sticle răcite, sticle curățate

Cu regulatorul cu două canale dialog DACa și senzorii robuști de la ProMinent se asigură întotdeauna dezinfecția și răcirea optimă a steclelor. Între timp Uni-President Enterprises Corp. a folosit 70 de astfel de sisteme de măsură și reglare în domeniul umplerii sticlelor. În plus, conectarea la o comandă PLC facilitează controlul centralizat de la sistemul de monitorizare. Totul pentru o soluție curată și eficientă!

  • Dezinfecția și răcirea optimă a sticlelor
  • Comandă și reglare eficientă a concentrației clorului
  • Monitorizare continuă și corecție a valorii pH
  • Instalare simplă și integrare în instalațiile existente

Produse folosite - Din fierbinte facem rece - răcire reglată a sticlelor

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum