Sugestii de căutare

Numărul unu în dezinfecţia apei: OZONFILT® OZVa

Apa de masă este foarte populară în Mexic. Prin urmare, există o nevoie de instalaţii de umplere pur igienice şi de sisteme fiabile de spălare a sticlelor. Unul dintre cei mai importanţi producători de apă de masă intenţionează să reproiecteze procesul CIP. De aceea Bonafont foloseşte OZONFILT® OZVa pentru dezinfecţie - şi economiseşte timp şi bani.

Mai puţine substanţe chimice, mai multă sustenabilitate

Marca Bonafont® face parte din grupul Danone din 1996 şi este lider în producţia de apă de masă în Mexic. Peste 4500 de angajaţi lucrează în cinci spaţii de producţie, inclusiv în fabrica înnoită în anul 2017 în Cuautitlan, în nordul oraşului Mexico City. Apa potabilă pentru gospodării este, de obicei, îmbuteliată şi vândută în 20 de litri-galoane de apă – cota de piaţă a Bonafont® este de 47%. Conform strategiei de sustenabilitate a companiei, procesul CIP urma să fie schimbat, instalaţiile existente integrate şi găsită o soluţie pentru reducerea utilizării substanţelor chimice. Datorită experienţei pozitive cu utilizarea echipamentelor ProMinent la fabrica din Toluca, ProMinent Fluids de Mexico a fost, de asemenea, însărcinată să realizeze acest proiect.

Parametri de bază

  • Îmbutelierea apei de masă în sticle PET cu conţinut de 250 ml până la 6 l şi în galoane de apă de 20 litri la producătorul mexican principal
  • Integrarea modulelor CIP existente în noul proces de dezinfecţie cu o instalaţie de generare a ozonului OZONFILT® OZVa
  • Noua instalare face parte din strategia de sustenabilitate a companiei

Generare de ozon, dar foarte energic!

Pentru planificarea şi implementarea proiectului, ProMinent a primit o scurtă perioadă de patru luni. Această cerinţă a fost îndeplinită, iar noua instalaţie a fost pusă în funcţiune în aprilie 2017. Circuitul CIP de la fabrica Cuautitlan este proiectat pentru un total de cinci linii de umplere. OZONFILT® OZVa nou instalat generează ozon foarte pur de 90 g/h, care este alimentat la cele trei conducte de 10 m controlate separat şi prin intermediul supapelor3-Rezervoarele de apă sunt transportate. Un sistem de amestecare extrem de eficient în fiecare rezervor asigură ca concentraţia necesară de 2 ppm să fie obţinută în doar 15-30 de secunde. Sistemele cu metode convenţionale de amestecare necesită aproximativ 10 minute. Apa ozonată este utilizată atât pentru curăţarea sticlelor, cât şi pentru dezinfecţie în procesul CIP, care are loc astfel aproape complet fără substanţe chimice.

Sarcina îndeplinită, client satisfăcut

Bonafont este foarte mulţumit de excelenta colaborare cu ProMinent Fluids de Mexico şi soluţia instalata. Utilizarea flexibilă a instalaţiei de ozon cu generatorul său puternic şi sistemul eficient de amestecare conving în timpul funcţionării. A fost implementată integrarea dorită a celor trei module CIP existente, utilizând know-how-ul deja obţinut de la instalaţia din fabrica Toluca. Cu compania OZONFILT® OZVa, compania mexicană şi-a atins scopul de a face procesul de producţie mai durabil şi, pe cât posibil, fără substanţe chimice. În plus, noua instalaţie şi ciclul CIP optimizat au efecte financiare şi operaţionale pozitive pentru întregul proces de producţie.

  • Realizare pe termen scurt şi în timp util
  • Derularea fără sincope a proiectului, inclusiv integrarea echipamentelor existente
  • Generarea rapidă şi precisă a ozonului prin intermediul unui sistem eficient de amestecare
  • Reducerea consumului de substanţe chimice şi, prin urmare, reducerea costurilor de operare
  • Creşterea eficienţei operaţionale prin optimizarea procesului CIP şi, astfel, a întregului proces de producţie

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum