Sugestii de căutare

Producerea cu succes a berii în Brazilia

Echipată cu cea mai modernă tehnică din țara campionilor mondiali, în nord-estul Braziliei funcționează din mijlocul anului 2014 două noi fabrici de bere. Krones AG a livrat ambele instalații complete inclusiv tehnica de depozitare și dozare pentru substanțe chimice de la ProMinent.

Capacitate record

Din mijlocul anului 2014, în apropiere de orașele Salvador da Bahia și Recife două noi fabrici moderne de bere ale celui de al doilea grup brazilian de bere ca mărime, produc populara bere de orz - cu o capacitate impozantă de șase milioane hectolitri. Ca proiect al unei construcții noi pe câmpia „verde” cele două instalații complete la cheie au fost livrate și instalate de la berărie până la umplere de Krone AG din Neutraubling. Datorită multitudinii de proiecte realizate împreună, atât Krones AG cât și producătorul brazilian, se bazează la tehnica de depozitare și dozare pentru substanțele chimice necesare pe ProMinent ca partener de încredere.

Parametri de bază

  • Realizarea unui proiect al unei construcții noi în Brazilia
  • Producție de 12 milioane de hectolitri de bere cu două fabrici de bere complete
  • Livrarea tehnicii complete pentru dozarea substanțelor chimice

Tehnică de dozare pentru cele mai înalte cerințe de calitate

În decursul unui timp scurt în cele două fabrici de bere identice ca și construcție din cele două localități Alagoinhas și Itapisuma a fost instalată și reglată tehnica completă de dozare de la experții ProMinent. Din acestea au făcut parte, pe lângă alte componente și multiple accesorii, un total de nouă stații de dozare, de exemplu pentru dezinfectant, patru rezervoare de proces, câte un rezervor de depozitare pentru hidroxidul de sodiu și acid de salpetru și suplimentar un rezervor CIP - (cleaning in place) mobil. Pentru diverse sarcini de dozare se folosesc cinci pompe dozatoare cu membrană și motor de tip Sigma și patru pompe dozatoare de proces cu membrană de tip Makro TZ. Stațiile de dozare se folosesc în diverse faze ale procesului, cum ar fi amestecarea și plămădirea mai ales pentru îmbunătățirea produsului și pentru procesul de curățare CIP a instalației.

Globalitatea este atuul

Hotărâtoare pentru succesul proiectelor la cheie au fost planificarea orientată pe soluții de la Krones și ProMinent precum și colaborarea bună cu echipa de proiectare a celui de al doilea grup de firme de bere ca mărime din Brazilia. Un mare avantaj atât pentru partenerul Krones cât și pentru fabrica de bere este sprijinul local prin filiala ProMinent din Brazilia. Cu produsele extrem de fiabile din Heidelberg, este asigurat oricând un ajutor rapid la eventualele defecțiuni. Organizația locală ProMinent a sprijinit și la importul rapid și la formalitățile vamale ale produselor, datorită experienței și competenței. Acum se poate spune dor: Noroc Alemanha!

  • Dozare fiabilă și sigură a substanțelor chimice lichide pentru îmbunătățirea produsului
  • Proces de curățare CIP sigur a instalației de producție
  • Sprijin competent prin filiala ProMinent locală la dezvoltarea proiectului și formalitățile vamale
  • În cazul defecțiunilor, service rapid prin colaboratorii de la fața locului

Produse folosite - Producerea cu succes a berii în Brazilia

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum