Sugestii de căutare

Know-how german- cerut întotdeauna în China

Bere fabricată în China consumată în SUA - și pentru curățarea rezervorului se folosește tehnică de dezinfecție din Germania. DULCO®Lyt 400 înlocuiește aici acidul peracetic, ceea ce reduce considerabil cheltuielile de operare și protejează împotriva coroziunii.

Bere Tsingtao – exportatorul chinez

Tsingtao Brewery Group este pe locul șase în Top Ten a producătorilor internaționali de bere (stadiul 2014). Cu o producție anuală de cca. 78 milioane hectolitri din 60 de fabrici de bere din toată China el este ca mărime al doilea grup de fabricare a berii pe plan mondial. Din 1954, Tsingtao exportă cu succes bere, din 1972 și în SUA. Astăzi este cea mai vândută bere chinezească de pe piața din SUA și unul din articolele de frunte de export din China.
O filială a grupului, Shenzhen Tsingtao Brauerei, din sud estul țării produce anual în jur de 400.000 hectolitri de bere pură de butoi. Până acum firma dezinfectat rezervoarele cu acid peracetic. Pe lângă mirosul puternic, substanța chimică de înaltă concentrație, necesită o manevrare specială și este scumpă. De aceea fabrica a căutat o soluţie tehnică, care să dezinfecteze optim, să nu producă coroziune și să scadă substanțial cheltuielile de operare.

Parametri de bază:

  • Producție anuală de 400.000 hectolitri bere
  • Curățarea intensivă a rezervoarelor cu acid peracetic cu acțiune corozivă trebuie înlocuită
  • Integrarea noii soluții de dezinfecție în instalația existentă

DulcoLyt 400 – soluția inteligentă de dezinfecție

Filiala chineză a ProMinent, ProMinent Trading Ltd., a propus fabricii de bere să înlocuiască dezinfectarea rezervoarelor cu soluție de acid peracetic de 16% printr-o instalație de electroliză DULCO®Lyse. Ca dezvoltare inteligentă a tehnologiei ECA, instalația generează agent de dezinfecție DULCO®Lyt 400 de înaltă eficiență, la preț scăzut la fața locului, din apă, sare de bucătărie și curent. Această soluție slabă de hipoclorit dezinfectează eficient și prezintă o calitate constantă chiar și în condiții schimbătoare, cu un procent de clor liber constant de 400 ppm.
Din iunie 2014, fabrica de bere Shenzhen Tsingtao livrează 2.000 de litri apă ECA cu o concentrație de 400 ppm și 6.000 de litri de apă la temperaturi normale, aproximativ 8.000 de litri apă ECA cu o concentrație de 80 ppm. Într-un proces cu ritm precis în timp, de aproape 2,5 ore, rezervorul de fermentare, cel de depozitare și sistemul de conducte sunt clătite cu apă apoi curățate cu leșie și acid și apoi dezinfectate optim cu apă ECA.

Reducerea cheltuielilor - scop îndeplinit

Înlocuirea acidului peracetic de 16% prin DULCO®Lyt 400 produs avantajos cu ajutorul unei instalații de electroliză moderne a rentat - și aceasta la un efect de dezinfecție de aceeași valoare. În contrast cu instalații comparabile care folosește parțial numai 5% din sare, DULCO®Lyse valorifică până la 85%. În plus, conținutul foarte scăzut de clorură a DULCO®Lyt 400 este cu mult sub metodele comparabile, care conțin adesea de 20 de ori mai multă clorură. Astfel coroziunea este evitată eficient.
Cu această metodă alternativă de dezinfecție cheltuielile de operare se reduc considerabil în primul rând datorită lipsei acidului peracetic scump. În aplicația descrisă rezultă pentru fabrica de bere Shenzhen Tsingtao economii anuale de până la 590.000 yuan, aceasta înseamnă aproximativ 80.000 euro. De aceea se instalează deja și în celelalte fabrici de bere ale firmei instalații DULCO®Lyse. Deci: Noroc!

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum