Sugestii de căutare

Natură și wellness prin excelență

Cine caută odihnă pură înconjurat de o panoramă a naturii care îți taie respirația, găsește mai mult decât ceea ce caută în hotelul Jagdhof în Stubaital. În zona de spa fantastică și excelentă, tehnologia modernă de vârf are grijă de funcționare optimă a instalațiilor pentru piscină.

Wellness de vârf

Hotelul Jagdhof de spa de cinci stele Relais & Châteaux din noua atracție din apropiere de Innsbruck, se află în mijlocul fascinanților munți din Tirol. Confortul celor 70 de camere mari, două terase în soare și o grădină naturală mare formează cadrul extern al ofertei pentru o deosebită stare de bine. Oaspeții hotelului sunt răsfățați cu delicatese culinare din bucătăria gourmet și din pivnița excelentă de vinuri.

Punctul de atracție absolut din hotelul Jagdhof este zona de spa de 3.000 metri pătrați pe două nivele. În lumea sa vitală cu 20 de amenajări diferite și tratamente complete, acest spa oferă posibilități extraordinare pentru regenerare individuală.

Bazinele de înot exterioare și jacuzzi de afară sunt încălzite tot anul. În interior sunt disponibile alte piscine și chiar o fântână a tinereții cu muzică sub apă. Modernizarea zonei wellness s-a făcut la sfârșitul anului 2010. Aici s-a pus accentul pe asigurarea unei calități constant bună a apei ca și pe comanda și monitorizarea centrală a multiplelor instalații.

Parametri de bază

  • Modernizarea zonei wellness cu multiple amenajări de spa și piscine
  • Accentul pe monitorizarea și comanda centrală a tuturor parametrilor în mai multe circuite de apă totodată
  • Căutare de parteneri tehnologici eficienți cu ofertă cuprinzătoare de service

CAN-Bus în loc de mănunchiuri de cabluri

Înainte de modernizare, bazinele de înot și piscinele din zona spa erau deja echipate cu regulatoare individuale pentru dozarea clorului și reglarea valorii pH. Cu tehnologia CAN-Bus a aparatului de măsură și reglare DULCOMARIN® II puternic și folosit multiplu pe plan mondial, instalarea se reduce numai la un cablu Bus. Căci toate componentele ProMinent conectate, cum ar fi de ex. senzorii, sunt detectate automat de unitatea centrală. Cu acest cablu Bus unic de aproape de 100 metri lungime sunt legate împreună în rețeaua din hotelul Jagdof toate cele 15 module CAN. În mod normal aceasta economisește mult cablu și astfel mult timp și cheltuieli - deja un avantaj important în domeniul hotelier.

Confort prin legare în rețea

Datele parametrilor relevanți a valorii pH, temperaturii și clorului din toate cele patru piscine sunt transmise acum la unitatea centrală și sunt monitorizate de aceasta. Cu DULCOMARIN® II pot fi reglate până la 16 subsisteme cu câte 10 parametri de măsură în piscină. Jurnalul de date încorporat cu dispozitiv de scriere pe ecran care facilitează vizualizarea datelor de măsură actuale și istorice direct de la regulator se bucură de asemenea de o mare popularitate la responsabilii hotelurilor de top din Tirol. El ușurează considerabil adaptarea în timp real și evaluarea parametrilor de măsură. Tehnica ProMinent instalată are grijă în fundal de o funcționare fără probleme în zona spa. Hotelul Jagdhof din zona Stubaital din Austria rămâne permanent la cel mai înalt nivel: el oferă oaspeților un simbol fără compromis în ceea ce privește calitatea și unicitatea.

  • Legarea în rețea a 15 module CAN cu unitatea de măsură și reglare DULCOMARIN® II
  • Instalare simplă și cheltuieli reduse datorită unui singur cablu Bus
  • Legătură confortabilă PC și internet prin interfață LAN
  • Service local amplu de la ProMinent

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum