Sugestii de căutare

Baie mai frumoasă în propria piscină

Visul unei piscine proprii este astăzi realizabil într-un mod mai simplu și mai economic. Într-o piscină privată din pitorescul oraș Lörrach, sistemul de dozare DULCODOS® Pool Comfort are grijă de plăcerea băii într-o apă limpede.

Vară, soare, piscină

Orașul Lörrach cu cei aproape 49.000 locuitori este un centru cultural și economic popular în frontiera triplă Germania, Franța și Elveția. Clima pronunțat de temperată a regiunii cu 1700 de ore de soare anual, permite să te bucuri cel mai bine în propria piscină. La fel s-a gândit și un om de afaceri din Lörrach, el a proiectat pe bucata sa de teren în pantă nu numai o casă nouă ci și un bazin de înot. În prealabil el a adunat experiență cu folosirea unei mici piscine. Acum, timpul său liber trebuie îmbogățit cu o piscină valoroasă și cu tehnică modernă - un raport preț-performanță judicios ca și condiție.

Parametri de bază

  • Piscină privată de 3,8 x 14,5 m așezată pe terenul în pantă
  • Sistem de dozare ușor de folosit pentru prepararea complet automată a apei
  • Funcționare economică datorită raportului preț-performanță bun

Cooperarea cu competența locală

Ca partener competent pentru realizare, omul a ales din nou firma Süd-West-Pool GdbR din orașul vecin Weil am Rhein. Afacerea de familie s-a specializat de decenii pe construcția, reabilitare și întreținerea bazinelor de înot acoperite sau în aer liber.

În primăvara anului 2015 a fost instalată noua piscină cu o mărime de 3,8 x 14,5 m. Cuva din beton acoperită cu gresie este concepută ca bazin de preaplin, poziția în pantă nu a creat probleme. Pentru prepararea apei, Süd-West-Pool GdbR a recomandat un sistem de dozare DULCODOS® Pool Comfort premontat de la ProMinent. EL constă din regulatorul cu două canale DULCOMETER® diaLog DACa , două pompe cu furtun DULCO®flex DF2a și senzorii și rezervoarele necesare pentru substanțele chimice de proces. Eficiența filtrului de piscină a fost mărită suplimentar printr-un dispozitiv de dozare integrat pentru coagulant.

Confort și eficiență așa cum s-a dorit

Montarea DULCODOS® Pool Comfort a fost o joacă de copii și a durat numai o zi. Sistemul complet monitorizează complet automat respectarea constantă a parametrilor de igienă impuși legal, cum ar fi valoarea pH și clorul. El dozează precis și asigură astfel o calitate excelentă a apei cu folosire minimă a substanțelor chimice. În plus, pentru documentarea funcționării perfecte sunt înregistrați toți parametrii apei pe un card de memorie SD.

Omul mulțumit din Lörrach și-a îndeplinit visul de a avea propria piscină în grădină. Cu vedere la minunatul Lörrach el se poate relaxa acum fără grijă în apa limpede și se poate baza în totalitate pe sistemul său complet automat de preparare a apei.

  • DULCODOS® Pool Comfort pentru repararea economică a apei în piscina proprie
  • Operare sigură și fiabilă cu utilizare minimă de substanțe chimice
  • Calitate optimă a apei datorită monitorizării și reglării complet automate

Produse folosite - Baie mai frumoasă în propria piscină

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum