Sugestii de căutare

În Basel e cool la piscină

Înotul în Rin este un cult de mulți ani în Basel, însă nu este pentru oricine. În schimb, în piscina de acasă poate fi produsă rapid și economic o apă perfectă cu un sistem de dozare compact DULCODOS® Pool.

Proiect de construcție nouă, piscină în grădină

În triunghiul celor trei țări Elveția-Germania-Franța, pe ambele părți ale Rinului se află al treilea oraș ca mărime din Elveția, agitatul Basel. O dată pe an acolo se organizează de către serviciul de salvare elvețian înotul în Rin. Chiar dacă apa fluviului poate fi desemnată ca având o calitate bună datorită monitorizării atente elvețienii își fac mai degrabă propria piscină.

Astfel s-a hotărât și un om din împrejurimile orașului Basel să-și reamenajeze suprafața grădinii sale. Planificare și instalarea au fost preluate de firma de specialitate pentru construirea și tehnica piscinelor Delta Pool din Biel-Benken, aflată la 20 de minute de mers cu mașina de Basel. Tatăl Rolf și fiul Guy Kleiberg au planificat, au construit, au amenajat și întreținut de peste 20 de ani piscine și amenajări Wellness private. Permanent după deviza: indiferent de mărimea pe care o are o piscină, întregul concept trebuie să se potrivească.

Parametri de bază

  • Construcția nouă a unei piscine private 9,0 x 3,5 m în suprafața existentă a grădinii
  • Soluție completă DULCODOS® Pool Comfort pentru dezinfecția sigură
  • Dezvoltare susținută a proiectului și instalare rapidă

Tehnică economică pentru cei mici

Un sistem de dozare complet automat din seria de produse DULCODOS® Pool, pe care ProMinent l-a conceput special pentru folosirea simplă și rapidă în bazine de înot private și publice este soluția ideală pentru această sarcină. Rolf Kleiber este entuziasmat de această soluție completă, premontată care există în patru variante de execuție diferite. El a instalat deja cu succes mai multe din acestea și astfel a putut vizita fără probleme împreună cu clientul său din împrejurimile orașului Basel, o instalație de piscină existentă.

Apoi a început planificarea noului bazin de înot cu dimensiunile 9,0 x 3,5 m pentru montarea în grădină. Întregul proiect, până la punerea în funcțiune, a fost dezvoltat în 2016 în decurs de trei luni, construcția piscinei a durat aproape încă o jumătate de lună. Dintr-o singură mișcare Delta Pool a montat și sistemul de măsură, reglare și dozare DULCODOS® Pool Comfort gata de conectare, cu o pompă cu furtun DULCO®flex DF4a pentru dozarea agentului de coagulare.

Apă limpede, comandă comodă

Regulatorul modern cu două canale DULCOMETER® diaLog DACa monitorizează complet automat respectarea constantă a parametrilor de igienă impuși legal, cum ar fi valoarea pH și clorul. DULCODOS® Pool Comfort dozează precis dezinfectant și asigură o calitate excelentă a apei cu folosire minimă a substanțelor chimice. Instalația este conectată la internet și facilitează elvețianului o monitorizare comodă de la distanță a piscinei sale pe computer.

Sistemul de dozare DULCODOS® Pool Comfort instalat arată că prepararea apei de piscină la piscinele mici se face la fel de eficient și fiabil ca la băile publice. Și că o astfel de soluție completă funcționează economic și ecologic.

  • DULCODOS® Pool Comfort pentru repararea economică a apei în piscina proprie
  • Calitate optimă a apei datorită dozării precise de dezinfectant și coagulant
  • Operare mai sigură și monitorizare mai comodă pe PC prin legătura la internet

Produse folosite - În Basel e cool la piscină

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum