Sugestii de căutare

Patru stele pentru hotel și tehnică de piscină

Panorama magnifică a munților sub cerul albastru – oaspeții hotelului wellness Tanneck din Allgäu se bucură de un peisaj la piscină cu exact aceeași priveliște. De calitatea permanent perfectă a apei au grijă instalațiile economice de la ProMinent.

Modernizarea piscinei cu vizibilitate la distanță

În idilica stațiune balneară Fischen im Allgäu familia Fischer-Schwegler conduce cu ospitalitate călduroasă hotelul Tanneck. Pe lângă conceptul său wellness patentat Milchwell®, managementul oferă un ambient de cea mai înaltă calitate.

În 2014 a început reabilitarea și modernizarea bazinului de înot acoperit, proiectat sub formă de terasă. Când faci baie în noua piscină Infinity ai sentimentul că plonjezi direct în peisajul înconjurător. A doua piscină Indoor este un jacuzzi cu temperatura apei de 32° C. Piesa de rezistență este piscina cu apă sărată de pe acoperișul hotelului cu patru stele care oferă o panoramă asupra munților Allgäu care îți taie respirația.

Cu construcția piscinei și instalarea noii tehnici de filtrare a fost însărcinată firma de specialitate pentru piscine SORG. Administratorul Andreas Sorg a recomandat suplimentar tehnica modernă de măsură şi de reglare și instalații eficiente de electroliză de la ProMinent pentru dezinfecția apei.

Parametri de bază

  • Reabilitare și modernizare a zonelor de bazin acoperit din hotel de patru stele
  • Dezinfecție eficientă a apei de piscină cu CHLORINSITU® III Compact
  • Monitorizare continuă și comandă centralizată pentru trei circuite de apă cu sistem de măsură și reglare DULCOMARIN® II

Prepararea apei cu tehnică de vârf

In scurt timp, la începutul anului 2015 tehnica complet nouă pentru bazin de înot a fost instalată și pusă în funcțiune. Cele trei circuite de apă sunt comandate de un singur sistem de măsură și reglare de mare eficiență, DULCOMARIN® II. Toate componentele preparării apei sunt legate cu regulatorul prin CAN-Bus, astfel fiind înregistrați și controlați centralizat toți parametri relevanți ai apei, cum ar fi valoarea pH-ului și clorul. De aici fac parte și cele două instalații de electroliză CHLORINSITU® III Compact, care asigură o dezinfecție optimă a apei. Instalațiile sigure în funcționare produc agentul de dezinfecție din clorură de sodiu ieftină direct la fața locului, astfel lipsește mânuirea substanțelor chimice periculoase și scumpe.

Bucuria de a face baie cu efectul laptelui

Datorită siguranței ridicate în funcționare a instalațiilor ProMinent și a monitorizării centralizate a celor trei bazine cu apă, conducerea hotelului se poate concentra complet pe produsul central din Allgäu, laptele de vacă. Căci conceptul patentat și evidențiat Milchwell®, oferă oaspeților o experiență wellness unică. Astfel pitorescul hotel Tanneck este atât vara cât și iarna o destinație ideală pentru cei care caută o vacanță activă și reconfortantă: Indiferent dacă vă plimbați pe jos, cu bicicleta, jucați golf, alergați, există aici ceva pentru toți și pentru fiecare. Și apoi oaspeții hotelului pot să aleagă: baie în apa de piscină limpede sau baie în lapte. Aceasta există numai în Fischen im Allgäu!

  • Comandă centralizată pentru trei circuite de apă cu DULCOMARIN® II
  • Dezinfecție sigură și economică cu CHLORINSITU® III Compact
  • Siguranță mare în funcționare, operare simplă, calitate optimă a apei

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592  Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

1 2

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum