Sugestii de căutare

Thailanda ispititoare - vacanță pe insula de vis

O priveliște care îți taie respirația asupra mării, cea mai mare desfătare în exclusivitate și lux de la A la Z pe o insulă privată din Thailanda - doar că nu există apă potabilă. Însă ProMinent are soluția: o instalație eficientă pentru desalinizarea apei marine.

Exclusiv și extravagant

Grupul de firme internațional Jumeirah Group din Dubai specializat pe hoteluri de lux pune întotdeauna repere cu construcții spectaculoase la superlativ, cum ar fi de exemplu Burj al Arab, simbolul Dubai-ului și cel mai înalt hotel din lume.

Astfel că ei au însărcinat în urmă cu câțiva ani firma asiatică TGE Development Co. Ltd. care are experiență în acest segment, cu dezvoltarea și realizarea unei stațiuni de lux exclusiviste pe una din insulele thailandeze care se află în proprietatea lor privată.

Jumeirah Phuket Private Island Resort oferă numeroase vile pe plajă cu vederea asupra mării în mijlocul grădinii tropicale, mai multe restaurante și un spa de primă clasă, fiind între timp un pont secret printre cunoscători. Pe insulă se ajunge ori cu elicopterul ori cu barca. Stațiunea dispune de un port cu 100 de locuri - bineînțeles și pentru super iahturi. La doar cinci sute de metri nord-vest de Phuket există totuși, în ciuda poziției fantastice o provocare pentru firma de planificare: alimentarea oaspeților și a angajaților cu apă potabilă ireproșabilă.

Numai ce este mai bun

Firma de construcții s-a decis să modifice sistemul de preparare a apei din mai multe motive, pentru ProMinent Fluid Controls Thailand Co. Ltd.: Experiența îndelungată și referințele excelente de pe piața thailandeză, calitatea de primă clasă a produselor și service-ul excelent pentru clienți.

Stațiunea Jumeirah Phuket Private Island inaugurată în 2011 s-a folosit o instalație de osmoză inversă Dulcosmose® de tip SW pentru desalinizarea apei de mare. Ea lucrează după principiul filtrării cu membrană, are o capacitate de 500 m³ apă potabilă pe zi și atinge o separare a sării excelentă de mai mult de 99 la sută. Din sistemul complet livrat fac parte alte sisteme de dozare pentru dezinfecție, coagulare, preparare chimică și reglarea valorii pH. Monitorizarea și controlul tuturor parametrilor de proces sunt preluate de senzorii eficienți DULCOTEST® în combinație cu tehnica verificată de măsură și reglare de la ProMinent.

Alimentare cu apă potabilă autonomă și sigură

Sistemul de preparare a apei foarte modern de la ProMinent are grijă mai întâi ca oaspeții înstăriți să vină să se răsfețe și să se distreze în luxul de pe minunata insulă privată. Pentru că el livrează apa potabilă dorită în cantitate suficientă și de cea mai bună calitate. Sistemul complet automat este și ușor de operat și lucrează extraordinar de precis. Însă chiar și aici caracterul economic este un argument important: stațiunea de lux este complet independentă de alimentarea publică cu apă și economisește considerabil cheltuieli de funcționare, pentru că pe insulă nu trebuie transportată apă potabilă scumpă.

Produse folosite - Thailanda ispititoare - vacanță pe insula de vis

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum