Sugestii de căutare

DULCOMARIN® II sprijină creşterea de creveţi în Brazilia

Creşterea animalelor marine este solicitantă, deoarece calitatea apei trebuie să fie controlată permanent pentru a evita bolile. Aparatul de măsurare şi regulator performant DULCOMARIN II se pretează cel mai bine pentru o utilizare atât de sensibilă.

Monitorizare permanentă a creşterii

În nord-estul Braziliei se află centrul de creştere a creveţilor. Statul Rio Grande do Norte dispune de peste 400 de kilometri de coastă, o reţea gigantică de rezervoare de apă dulce pentru generarea de energie din hidrocentrală şi un climat cald permanent – condiţiile necesare pentru aşezarea diferitelor acvaculturi. Aproximativ 40% din producţia totală de creveţi a Braziliei, sau aproximativ 30.000 de tone pe an, provine din ferme de creştere de diferite mărimi din Rio Grande do Norte. Volumul producţiei este vândut aproape complet pe piaţa internă. Un regim de funcţionare din regiune a căutat o soluţie pentru monitorizarea continuă şi măsurarea exactă a parametrilor de apă oxigen şi de temperatură în timpul procesului de creştere. În plus, o vizualizare ar trebui să se realizeze centralizat pe calculator.

Parametri de bază

  • 25% din creveţii lumii provin din America de Sud
  • Creşterea a aproximativ 80.000 de tone/an de creveţi în acvacultură în Brazilia

Control fiabil a parametrilor de apă

Reprezentantul regional de vânzări al firmei ProMinent, compania Natalhidro din Natal, specializată în tratarea apei, utilizează de cinci ani produsele ProMinent în tehnologia de măsurare şi control. În cazul proiectelor numeroase cu o mare varietate de cerinţe, reprezentantul declară că aceste componente sunt de înaltă calitate şi fiabilitate, precum şi o performanţă excelentă în comparaţie cu produsele concurente. Prin urmare, el a prezentat sistemul de măsurare şi reglare eficient DULCOMARIN® II la ferma de creştere. Posibilităţile de măsurare diversificate şi conexiunea la computer au convins clientul final. După procedura de adjudecare a contractului, DULCOMARIN® II a fost instalat în interval de două zile. Dispozitivul măsoară şi controlează temperatura parametrilor de apă, valoarea pH, oxigenul dizolvat şi turbiditatea în cadranul orar. În prealabil, măsurarea la fiecare oră trebuie efectuată de către un angajat. Toate datele sunt comunicate în timp real la calculatorul centralizat.

Creveţi vioi,client mulţumit

Soluţia automatizată de a controla parametrii de apă a redus dramatic rata mortalităţii larvelor şi a crescut rata de producţie a creveţilor sănătoşi. Odată cu aceasta, pierderea financiară anterior ridicată a fost, de asemenea, semnificativ redusă. Optimizarea procesului de creştere prin monitorizare continuă şi vizualizare centralizată aduce o valoare adăugată reală pentru atelierul de acvacultură. Îmbunătăţirea semnificativă a calităţii apei măreşte şi calitatea creveţilor şi, prin urmare, preţurile de vânzare care pot fi obţinute pe piaţă. Toate punctele plus care au condus la o satisfacţie extraordinară a clienţilor referitor la funcţionalitatea şi performanţa sistemului de măsurare şi control instalat de ProMinent. Consultanţa orientată spre client şi livrarea rapidă a produsului DULCOMARIN® II de către partenerul comercial local Natalhidro au consolidat şi mai mult evaluarea pozitivă a clientului final.

  • Experienţă foarte bună cu fiabilitatea, durata de serviciu îndelungată şi calitatea produselor ProMinent
  • Măsurarea automată precisă şi monitorizarea continuă a parametrilor de apă cu DULCOMARIN® II
  • Vizualizarea rezultatelor măsurării centralizate pe calculator
  • Calitatea constantă a apei reduce semnificativ rata mortalităţii la creşterea creveţilor
  • Utilizarea DULCOMARIN® II optimizează procesul întreg şi reduce semnificativ pierderile financiare

Produse folosite - DULCOMARIN® II sprijină creşterea de creveţi în Brazilia

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum