Sugestii de căutare

O soluție simplă pentru un succes grandios

Mulți furnizori de apă folosesc clor pentru dezinfectare. Exigențele tot mai ridicate de protecție a mediului înconjurător și de îmbunătățire a siguranței procesului necesită o dozare controlată și precisă cu clor. Dacă din motive economice nu este posibilă o modernizare completă, alternativa perfectă este un sistem de dozare personalizat.

Sisteme de alimentare cu apă care pot fi adaptate

În dealurile împădurite din nordul orașului Pittsburgh din statul american Pennsylvania, se află comunitățile Hampton și Shaler, a căror alimentare cu apă, se află, din anul 2012, sub administrația colectivă a „Hampton Shaler Water Authority“ (HSWA), la cel puțin 500 de kilometri de rețea de distribuție. Imediat înainte de fuziune, instalația din Shaler a fost modernizată: Cu o dezinfectare eficientă și rentabilă a apei cu înălbitor pe bază de clor (NaOCl - hipoclorit de sodiu). O conversie completă a instalației vechi nu a fost posibilă, din punct de vedere structural și economic, însă îmbunătățirile dorite s-au putut obține cu un sistem modular de dozare. Condiția a fost contractarea unui producător cu know-how cuprinzător, care să adapteze instalația exact la cerințele speciale ale fiecărui scop de utilizare, așadar un caz pentru ProMinent Fluid Controls, Inc.

Parametri de bază

  • Alimentarea a 25.000 de oameni din micile comunități ale orașelor Hampton și Shaler, din apropiere de Pittsburgh, cu 4,9 miliarde de litri de apă pe an
  • În locul renovării întregii instalații, se instalează cinci sisteme skid de dozare personalizate
  • Fiecare sistem skid dispune de două pompe de dozare prin membrană cu magnet gamma/l, rezervoare de stocare cu perete dublu, senzori, interfață pentru sistemul de reglare, cablaj și sisteme de conducte
  • Conversie rentabilă și eficientă, reglare bazată pe nevoile existente, respectare sigură a conținutului dorit de clor

O soluție modernă pentru o alimentare modernă cu apă

Instalația din Shaler livrează zilnic în jur de 19 milioane de litri de apă. Apa brută provine din 14 puțuri aflate de-a lungul râului Allegheny și este pre-clorurată, filtrată, dedurizată și post-clorurată cu hipoclorit de sodiu, înainte de introducerea în conductele de alimentare. O stație de pompare „Booster“ cu doze șoc de clor din rețeaua lungă de alimentare asigură păstrarea conținutului de clor la nivelul dorit. ProMinent livrează pentru instalația principală și stația de pompare cinci sisteme de dezinfectare complet integrate ca sisteme skid, complet conectate la cabluri și conducte, cu senzori pentru analizarea clorului rezidual și interfețele pentru sistemul de reglare SCADA al HSWA, și două rezervoare de stocare cu perete dublu pentru fiecare 2300 de galoane (aproximativ 8700 de litri) de hipoclorit de sodiu. În cadrul fiecărui sistem skid își demonstrează avantajele câte două pompe de dozare prin membrană cu magnet gamma/l.

Toate obiectivele de eficientizare a costurilor sunt atinse

Pompele de dozare prin membrană cu magnet gamma/l sunt ideale pentru substanțele chimice care emit gaze, întrucât ventilația lor automată asigură o funcționare impecabilă. Performanța pompei se poate regla prin sistemul SCADA, dacă este necesar. În plus, este disponibilă gestionarea convenabilă a proiectelor: ProMinent nu numai că a instalat sistemele skid pentru a fi gata de utilizare, însă a efectuat și testarea temeinică a acestora, înainte de livrare.

  • tratare sigură a apei cu hipoclorit de sodiu (NaOCl)
  • conversie rentabilă prin sisteme de dozare adaptate, în locul renovării complete
  • soluție „Plug-and-Play“ gata pentru utilizare
  • pompe robuste pentru funcționarea de durată cu întreținere redusă
  • confort în cadrul operării prin setarea comodă a parametrilor și reglarea conectată

Produse folosite - O soluție simplă pentru un succes grandios

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum