Sugestii de căutare

Instalaţia de electroliză ProMinent generează dezinfectanţi împotriva COVID-19

Martie 2020

Dezinfecţia eficientă a suprafeţelor joacă un rol central în limitarea virusului corona. Cu instalaţiile noastre de electroliză, dezinfectantul extrem de eficient poate fi generat la faţa locului. Protecţia civilă din nordul Italiei beneficiază deja de acest lucru.

Protecţia civilă italiană din Piemont primeşte sprijin pentru limitarea COVID-19:
ProMinent Italiana S.r.l. donează două instalaţii de electroliză în municipalitatea Chieri din provincia Torino. Acestea generează un dezinfectant eficient la faţa locului. Poate fi folosit pentru a dezinfecta în mod fiabil toate suprafeţele dure, cum ar fi balustradele, mânerele uşilor, noptierele, podelele şi pereţii.

După izbucnirea explozivă a virusului Corona în nordul Italiei, ProMinent a acţionat imediat şi a luat legătura cu diverse puncte de contact pentru protecţia civilă (de exemplu, la Bozen, Torino ...). Pentru a reduce răspândirea virusului Corona, suprafeţele din clădiri şi vehicule trebuie dezinfectate eficient.

Agenţii care îi omoară eficient se bazează pe etanol, peroxid de hidrogen sau hipoclorit de sodiu. Atât OMS, cât şi EDEC (Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor) recomandă clorul ca dezinfectant adecvat. Dacă aceste substanţe active sunt utilizate în concentraţia adecvată, acestea reduc numărul de coronavirusuri infecţioase cu patru aşa-numite niveluri de jurnal în cel mai scurt timp posibil. Aceasta înseamnă o reducere de 99,99% a numărului de bacterii.

Aici intră în joc instalaţiile ProMinent: pot fi folosite pentru a produce hipoclorit de sodiu dezinfectant extrem de eficient. În acest sens, se necesită sare, apă şi curent. Deosebit este concentraţia foarte redusă, care are efect dezinfectant. Doi Instalaţii de electroliză de tip CHLORINSITU® IIa trebuie livrate în următoarele zile. Instalarea şi punerea în funcţiune la faţa locului sunt efectuate de către ProMinent Italiana S.r.l..

„Dezinfectanţii sunt din ce în ce mai puţini, în special în nordul Italiei, zona noastră cu risc ridicat”, explică Ing. Massimo Calabrò, director general, ProMinent Italiana S.r.l. şi continuă: „iar dezinfecţia este în prezent, în afară de evitarea contactelor sociale, singura măsură pentru a combate virusul. Acest lucru se aplică mai ales tuturor suprafeţelor pe care, potrivit experţilor, virusul corona rămâne capabil de reproducere şi infecţie până la 6 zile. Acest lucru poate fi prevenit prin tratarea suprafeţelor cu dezinfectant, de exemplu prin ştergerea lor cu o soluţie dezinfectantă. Acest lucru necesită cantităţi mari de dezinfectanţi, care pot fi generate pe loc cu instalaţiile compacte de electroliză. În comparaţie cu alte procese, nu sunt necesare substanţe chimice periculoase. Sarea, apa şi energia electrică sunt complet suficiente.”, spune Calabrò şi adaugă: „Soluţia dezinfectantă poate fi utilizată direct şi asigură suprafeţe fără virus. Sperăm că acest lucru va contribui la reducerea eficientă a răspândirii COVID-19.“

Mai multe informaţii despre instalaţia noastră de electroliză CHLORINSITU® IIa sunt disponibile aici.

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum