Sugestii de căutare

Reducerea cheltuielilor de funcționare- cu reciclarea apei

Ce facem cu apa de respălare murdară? Faceți ca la băile Butzbacher: preparați inteligent cu instalații moderne de filtrare și desalinizare și apoi duceți înapoi în circuitul de apă de baie.

Proiect mare de reabilitare generală

Micul oraș pitoresc Butzbach cu piața sa istorică și nenumăratele construcții în paiantă este o destinație iubită în landul Hessen. Întreținerea construcțiilor seculare din lemn este întotdeauna o sarcină costisitoare. Chiar și instituțiile mai noi, cum ar fi piscina acoperită din oraș necesită o împrospătare în decursul anilor. Din acest motiv cei responsabili au decis în urmă cu câțiva ani să facă o reabilitare generală. De aceea, exploatările balneare din Butzbach pun mare valoare pe o soluție avantajoasă și progresistă pentru ca din apa de respălare murdară să facă din nou apă de baie curată și igienică - inclusiv o reducere a cheltuielilor curente de funcționare.

Parametri de bază

  • Reabilitare generală a bazinului de înot existent în oraș
  • Prepararea apei de respălare cu instalație de filtrare Dulcoclean® UF și instalație de osmoză inversă Dulcosmose® ecoPRO pentru desalinizare
  • Asigurarea unei funcționări continue și economice a exploatării balneare

Tehnică eficientă de lucru

În cursul lucrărilor de reconstrucție, în piscina acoperită din Butzbach au fost instalate în numai patru zile, o instalație de ultrafiltrare Dulcoclean® UF și o instalație de osmoză inversă Dulcosmose® ecoPRO și un filtru cu cărbune activ de la ProMinent. Componentele separate sunt montate în serie, apa de respălare fiind preparată astfel în mai multe etape. Apa de respălare deja încălzită nu pierde aproape deloc căldură la filtrare și este introdusă din nou în circuitul apei de baie după procesul de filtrare.
Instalația Dulcoclean® UF îndepărtează în siguranță suspensiile turbulente, particulele și impuritățile microbiologice. Un PLC asigură funcționarea complet automată și în cea mai mare siguranță a instalației de filtrare care este integrată în tehnica de comandă a bazinului acoperit. Parametrii de igienă pot fi introduși de la un panou tactil și sunt înregistrați electronic. Prin membrane potrivite de înalt randament, Dulcosmose® ecoPRO desalinizează apa de respălare filtrată cu peste 99%. Instalația este simplu de operat și este integrată optim în soluția specifică clientului prin tratare preliminară și post tratare exact definite.

Investiți corect, economisiți inteligent

După o durată de renovare de 21 de luni, bazinul acoperit reabilitat a fost redeschis în august 2013. El oferă oaspeților un bazin de înot cu șase culoare de 25 metri și unul cu platformă de sărit de trei metri. În plus, există și o zonă separată pentru cei care nu știu să înoate și pentru cei mai mici oaspeți există o zonă de joacă în apă cu două bazine cu platou.
Cu tehnica de instalație nou montată pentru prepararea apei de respălare exploatările balneare din Butzbach economisesc anual o cantitate enormă de apă proaspătă, consumul de energie s-a redus substanțial și astfel cheltuielile totale de funcționare ale bazinului acoperit - este foarte clar că s-a atins scopul. Un alt aspect pozitiv este instruirea personalului propriu în seminare și cursuri la ProMinent în Heidelberg. Astfel, exploatările balneare din Butzbach pot opera și întreține complet în regie proprie instalația de preparare a apei.

Produse folosite - Reducerea cheltuielilor de funcționare- cu reciclarea apei

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum