Sugestii de căutare

Plăcerea băii la nord de cercul polar

Înnoirea instalației de preparare a apei a unui bazin de înot public? Nicio temă tehnică. Locația clientului? O mică insulă norvegiană din Marea Nordului. Rezultat: Apă curată de baie pentru urmașii înflăcărați ai vikingilor.

Tehnică nouă pentru vikingii moderni

Vechea așezare vikingă Bjarkøy cu cei aproape 500 de locuitori, se află în partea de nord a Norvegiei, la mai bine de 300 kilometri nord de cercul polar și la est de Vesterålen. Zona comunei se împarte în mai multe insule mici din Marea Nordului. Bazinul de înot acoperit din Bjarkøy nu provine de pe vremea vikingilor, ci a fost construit în anii 70, de aceea filiala norvegiană ProMinent a fost rugată de câțiva ani să facă o constatare a situației. De aici a rezultat o licitație publică pentru renovare - cu o nouă atribuire a contractului către ProMinent Norge AS. După depășirea câtorva obstacole și obținerea cu succes a mijloacelor financiare necesare, comună Bjarkøy a dat lumina verde pentru reconstrucție.

Folosire în Marea Nordului

Montarea noii instalații a fost coordonată cu alte lucrări, cum ar fi construcția, partea electrică și construcția de beton. Startul a fost în toamna lui 2012 și punerea în funcțiune s-a făcut în primăvara lui 2013. Instalația existentă a fost completată cu componente ProMinent care corespund cerințelor actuale ale unei preparări moderne a apei. Din acestea fac parte sistemul eficient de măsură și reglare DULCOMARIN®II, o instalație UV pentru eliminarea germenilor și o instalație de electroliză cu membrană CHLORINSITU®III compactă pentru dezinfecție economică. Instalația este completată cu filtrele, pompele dozatoare și senzorii necesari pentru înregistrarea valorilor de măsură pentru controlul calității apei.

Toate componentele sunt conectate cu DULCOMARIN®II care din nou este integrat în instalația de comandă a funcționării.

Bucuria băii ca auroră boreală

Locuitorii din Bjarkøy sunt entuziasmați, căci din mai 2013 pot folosi din nou în sfârșit bazinul de înot acoperit complet renovat. Deci mai bine apă de baie curată și caldă decât urmărirea luminii polare în frigul de gheață. Pentru responsabilii din comună, construcția este de asemenea un succes economic, căci și nu numai bugetul limitat a fost respectat. Mulțumită noii instalații de preparare a apei de la ProMinent se reduce substanțial consumul de clor, sistemul automat de măsură și reglare are grijă de o măsurare și o înregistrare eficientă a parametrilor apei de baie, iar pompa de recirculare necesită mai puțină energie. Aceasta s-a întâmplat cu siguranță și vikingilor versați din punct de vedere tehnic, mai ales în construcția de nave.

  • Înnoire economică a instalației existente cu componente verificate
  • Consum redus de substanțe chimice și energie
  • Consultanță, instalare și service de la ProMinent peste tot în lume

Produse folosite - Plăcerea băii la nord de cercul polar

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum