Sugestii de căutare

Exploatare balneară durabilă în Heidelberg

Pentru prepararea durabilă a apei în bazinele de înot ale serviciilor publice din Heidelberg are grijă tehnica de măsurare și de reglare puternică de la ProMinent. Pentru că o funcționare economică garantează plăcere la baie pentru toți vizitatorii - și asta permanent!

Întotdeauna actualizată

Firma serviciilor publice balneare din Heidelberg operează cinci bazine de înot cu un volum de 500.000 de vizitatori anual. Pentru solicitarea reușită și continuă a fiecărui bazin este necesară o funcționare eficientă și durabilă. De aceea toate bazinele sunt alimentate cu curent ecologic și căldură produsă prin menajarea climei. Pentru a fi permanent la curent cu tehnica, bazinul de recreere Tiergartenstraße a înnoit în anul 2014 și instalațiile de tratare a apei și de dezinfecție. Proiectul a constat din reconstrucția completă atât a vechii cât și a noii instalații și punerea în funcțiune de instalații noi. Cerința specială aici a fost stabilirea exactă a caracteristicilor pompelor dozatoare în raport cu cantitățile transportate și raporturile de presiune. Administratorul s-a decis pentru două firme locale pentru realizarea proiectelor cuprinzătoare: IBA TechnikCenter a IBA-Aqua-Pflege-Produkte GmbH și ProMinent GmbH.

Parametri de bază

  • Înnoirea instalațiilor de tratare a apei și de dezinfecție în baia de recreere
  • Datorită începerii sezonului a fost necesar un timp scurt de reechipare
  • Montarea tehnicii de măsură şi de reglare complete ca și a mai multor pompe dozatoare

Montarea în timp record

La începutul lunii mai 2014, chiar la începutul sezonului, noua tehnică de tratare și dezinfecție a apei de piscină pentru bazinele de recreere din Tiergartenstraße a fost pusă în funcțiune. Căci în ciuda volumului mare de muncă, echipa de montaj de la IBA TechnikCenter a terminat reechiparea în numai două zile. Cooperarea strânsă cu serviciile publice din Heidelberg și livrarea eficientă a componentelor au contribuit de asemenea la o desfășurare optimă.

Pe lângă pompele dozatoare cu magnet Beta® folosite și pompele cu furtun DULCO®flex DF4a robuste, sfera de livrare de la ProMinent cuprinde sistemul de măsură și reglare multicanal - multiparametri DULCOMARIN® II. Armăturile de by-pass constau din module traductor de debit premontate, senzori prevăzuți cu filet de înșurubare pentru valoare pH, redox și clor. Datorită monitorizării debitului, este necesar doar un volum mic de măsurare pentru înregistrarea rapidă a valorii măsurate. DULCOMARIN® II este legat prin sistemul CAN-Bus la tehnica de conducere a clădirii din bazinul de recreere și comandă astfel descentralizat toate circuitele de apă conectate.

Situație câștigătoare pentru toți participanții

De la consultanța cuprinzătoare prin centrul tehnic IBA din Vorfeld, la faza de ofertare și până la acordarea comenzii și montaj, proiectul a fost executat pentru mulțumirea deplină a clienților, la care a contribuit în măsură considerabilă și comunicarea deschisă și permanentă a tuturor participanților. Serviciile publice Heidelberg profită acum de cheltuieli minime de întreținere și operare și de o siguranță ridicată în funcționare. Adevărații câștigători sunt însă vizitatorii mici și mari pentru că ei primesc odihnă și distracție intr-un mediu reconfortant, cu o calitate optimă a apei în toate bazinele.

  • Folosirea tehnicii de măsură și reglare puternice cu controler DULCOMARIN®II reduce cheltuielile de operare
  • Reducerea utilizării de substanțe chimice datorită dozării precise crește siguranța în lucru
  • Colaborarea reușită a firmelor locale competente creează o situație din care toată lumea câștigă

Produse folosite - Exploatare balneară durabilă în Heidelberg

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum