Curățarea fructelor și legumelor
Proces de curățare simplu și sigur pentru produsele agricole
Fructele și legumele proaspete sunt o componentă importantă a alimentației noastre. De aceea este de mare însemnătate ca aceste mărfuri să ajungă la consumator în cea mai bună stare. Cu o dozare precisă a dioxidului de clor, această cerință poate fi asigurată.
Cerinţe - Curățarea fructelor și legumelor
Privire de ansamblu
Înainte ca fructele și legumele să fie oferite consumatorilor pe rafturile supermarket-urilor ele sunt supuse de mai multe ori unui proces de curățare și de dezinfecție. La acest proces sunt distruși eficient sporii, ciupercile, virușii și bacteriile. Tratate în acest mod fructele și legumele rămân proaspete un timp mai îndelungat. Pentru procesul de curățare, cea mai eficientă este folosirea dioxidului de clor astfel evitându-se formarea unui biofilm pe linia de spălare. Ca și produs chimic, dioxidul de clor este complet fără gust și miros și complet nepericulos pentru sănătatea oamenilor. Pentru producerea dioxidului de clor cel mai bine se potrivește instalația de producție de tip Bello Zon CDK.
Descărcări
Produse potrivite - Curățarea fructelor și legumelor
Contactați-ne
Verder Romania SRL
Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro
»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«
Trimitere cerere
Închidere formular