Sugestii de căutare

Pompele dozatoare de joasă presiune sunt acum potrivite pentru aplicații alimentare sensibile

Mai 2023

Pompele de dozare de joasă presiune de la ProMinent pot fi utilizate acum în contact direct cu produsele alimentare. Designul și materialele utilizate sunt toate conforme cu Regulamentul european 1935/2004 privind alimentele.

Dozarea exacta cu pompe igienice în industria alimentară

Pompele dozatoare de joasă presiune sunt acum potrivite pentru aplicații alimentare sensibile

Pompele de dozare de joasă presiune de la ProMinent pot fi utilizate acum în contact direct cu produsele alimentare. Designul și materialele utilizate sunt toate conforme cu Regulamentul european 1935/2004 privind alimentele.

În calitate de furnizor de top în domeniul tehnologiei de dozare și al tratării apei, ProMinent acordă o mare importanță calității și siguranței produselor sale. Proiectarea pompelor în conformitate cu cerințele stricte ale Regulamentului european 1935/2004 privind alimentele oferă clienților din industria alimentară certitudinea că pompele dozatoare îndeplinesc cerințele pentru utilizarea sensibilă în aplicații legate de alimente.

Adecvarea la domeniul alimentar se extinde la diferite tipuri de pompe, inclusiv la pompele cu membrană cu o capacitate de dozare de la 1 ml/h până la 1000 l/h, cum ar fi modelele beta , gamma/ X , gamma/ XL şi sigma precum și la pompele peristaltice cu o rată de dozare cuprinsă între 10 ml/h și 410 l/h , cum ar fi modelele DULCOFLEX DFXa şi DULCOFLEX DFYa .

Dozare igienică cu design igienic

Deosebit de notabilă este pompa de dozare cu motor sigma Hygienic , proiectată special pentru aplicații de igienă. Toate componentele pompei respectă directivele și standardele aplicabile pentru utilizarea în zonele de producție sensibile din punct de vedere igienic, inclusiv reglementările europene privind echipamentele care vin în contact cu alimentele. Construcția simplă a capătului lichidului și suprafețele netede, aproape fără goluri, care au fost optimizate în ceea ce privește spațiul mort, stau la baza designului igienic, care permite o CIP ușoară și o dezasamblare rapidă.

Datorită acestei opțiuni suplimentare, producătorii de produse alimentare pot măsura mediile dozate în condiții de siguranță și igienă în aplicații legate de alimente.

Pompe de dozare de joasă presiune ProMinent

Produse potrivite

DULCOFLEX DFXa dozează agenții sub forma de gaz, vâscoși, abrazivi sau sensibili la forfecare și stabilește noi standarde în sistemul de dozare. O dozare liniară și reproductibilă (± 1 %) este garantată cu această pompă cu furtun în toate condițiile de proces. Înlocuirea furtunului se efectuează în mod simplu.

aflați mai multe

Pompa dozatoare cu furtun fără supape DULCOFLEX DFYa asigură dozarea preciză, liniară și repetabilă, respectând toate condițiile de proces. Aceasta dozează cu ușurință agenți sub forma de gaz, vâscoși, abrazivi sau sensibili la forfecare, permițând astfel firmei ProMinent să stabilească noi standarde în sistemul de dozare cu pompe cu furtun.

aflați mai multe

Pompe dozatoare cu solenoid -utilizare universală - pentru dozarea agenților lichizi în cadrul proceselor de tratare a apei sau în procesele chimice. Pompă dozatoare cu membrană și acționare controlată de solenoid beta. Economică, sigur la suprasarcină, adaptabilă la traductorul de semnal existent.

aflați mai multe

Pompele dozatoare cu membrană și motor sigma în modul de execuție cu design igienic sunt optimizate pentru spațiul mort pe cât posibil fără fante și cu suprafețe atinse de fluid netede sunt utilizabile simplu și flexibil în aplicații sensibile igienic.

aflați mai multe

Faceţi cunoștinţă cu o pompă dozatoare care stabilește noi standarde în domeniul productivităţii, fiabilităţii și al economiei.

aflați mai multe

gamma/ XL este o pompă dozatoare cu membrană, inteligentă și ușor de conectat, cu acționare controlată de solenoid - concepută pentru a stabili noi standarde referitoare la productivitate, fiabilitate şi rentabilitate economică.

aflați mai multe

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum