Sugestii de căutare

Calitatea poate fi planificată

Alimentarea cu apă potabilă a gospodăriilor din pădurea din Bavaria, nu este uniformă, căci variațiile pe anotimpuri în calitatea apei brute sunt o adevărată provocare. Serviciile publice din Deggendorf sunt inteligente și se bazează pe tehnica de vârf din Heidelberg.

Modernizare cu cap

Alimentarea cu apă din Deggendorf distribuie zilnic cca. 5.500 de metri cubi de apă pe aproximativ 222 km de rețea ca și conductă principală și 142 km ca și conducte de legătură în aproape 7.000 de gospodării. Apa provine mai bine de 40 de procente din izvoare proprii, restul de la alimentarea cu apă din pădurea bavareză. Pentru aceasta se folosesc 12 turnuri cu o capacitate totală de 7.080 m³, nouă instalații de creștere a presiunii și cinci instalații de neutralizare cu un total de aproximativ 75 l/s.

În cursul măsurilor ample de modernizare, pentru asigurarea capacității lor concurențiale, serviciile publice din Deggendorf s-au bazat înainte de toate pe montarea unei instalații pentru dezinfecția compatibilă cu mediu a apei brute. Pentru aproape 7.000 de gospodării a trebuit asigurată o calitate constant ridicată și ireproșabilă a apei - chiar și la valori SAK mult ridicate, produse de variațiile cauzate de anotimpuri datorită topirii zăpezilor sau ploilor puternice ca și prin respălarea instalațiilor de neutralizare.

Parametri de bază

  • Alimentarea zilnică a cca. 7.000 de gospodării cu 5.500 milioane de metri cubi de apă potabilă
  • Compensarea calității apei brute datorată variațiilor produse de anotimpuri
  • Comanda cu DULCOMARIN® II și dezinfecția cu instalația UV Dulcodes Z

Analiza atentă pentru interpretare optimă

Cu un fotometru de la Sigrist s-a măsurat prin intermediul absorbției UV parametri importanți la o lungime de undă de 254 nm timp de mai multe luni variațiile temporare în calitatea apei brute și valorile SAK. Pentru înregistrarea, analiza și salvarea valorilor SAK254 s-a folosit sistemul de măsurare și reglare DULCOMARIN® II de la ProMinent. Apoi s-a făcut interpretarea precisă a instalației de dezinfecție necesare, pe baza analizei valorilor de măsură înregistrate.

În Deggendorf este montată acum o instalație UV din seria constructivă Dulcodes Z de marcă ProMaqua® cu patru radiatoare pentru un debit de până la 100 m³/h. Instalația UV certificată DVGW dispune de o putere de dezinfecție dovedită biodozimetric pentru debitul stabilit la condițiile care apar aici.

Rezultat

  • Soluție personalizată exact pe cerințele serviciilor publice din Deggendorf
  • Instalație UV de mare putere și eficientă, inclusiv sistem de măsură și reglare cu măsurare online și monitorizare continuă a tuturor parametrilor relevanți
  • Asigurarea unei calități constant înalte a apei potabile igienice ireproșabile prin dezinfecția eficientă independent de încărcările condiționate de anotimp
  • Calitate total îmbunătățită a apei pentru gospodăriile care trebuie alimentate și astfel asigurarea mulțumirii utilizatorilor
  • Soluție compatibilă cu mediul, deoarece nu este necesară utilizarea de substanțe chimice
  • Scăderea cheltuielilor de funcționare şi caracter economic optimizat

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum