Sugestii de căutare

Vacanță la castel în orașul lui Mozart

Duke Ellington, Helene Fischer sau mai bine Mozart? În pitorescul hotel Schloss Mönchstein din Salzburg, instalația de electroliză CHLORINSITU® III garantează o dezinfecție sigură și economică a apei de piscină.

Băi cu perspectivă

Chiar dacă ascultați mai degrabă jazz sau șlagăre Salzburg este din multe puncte de vedere potrivit pentru o vizită. Luxosul hotel Schloss Mönchstein, cu panorama splendidă asupra orașului lui Mozart este una din cele mai bune adrese. La începutul anilor 2000 proprietarul s-a schimbat, iar clădirea istorică din mijlocul unei mare parc a fost transformată în două faze într-un hotel extraordinar cu echipare de înaltă calitate a celor 24 de camere și apartamente, un spațiu multifuncțional de festivități și o zonă wellness exclusivistă.

În cadrul unui hotel de înaltă clasă există bineînțeles și bazine de înot atractive. De aceea, în a doua secțiune a clădirii, zona exterioară a fost completată cu o piscină Infinity unică, care oferă o panoramă spectaculoasă asupra orașului Salzburg și o piscină care poate fi folosită tot anul. Management hotelului acordat o atenție deosebită la alegerea tehnicii instalației, pentru un sistem de preparare a apei solid și care economisește spațiu cât și pentru o funcționare economică și ecologică.

Parametri de bază

  • Hotel exclusivist cu 24 de camere, spațiu de festivități și zonă wellness
  • Sistem complet de preparare a apei și de dezinfecție pentru două piscine de exterior
  • Funcționare ecologică și economică cu tehnică solidă

Modern, ecologic, economic

După patru săptămâni de instalare, a fost pusă în funcțiune și instalația de piscină, la timp pentru inaugurarea din mai 2014. Pentru prepararea eficientă și dezinfecția apei de piscină, sunt folosite în principal următoarele componente de la ProMinent: O instalație de electroliză compactă de tip CHLORINSITU® III, un total de cinci pompe dozatoare cu membrană și magnet de tip Beta® și delta® și o pompă cu furtun DULCO®flex DF4a pentru dozarea coagulantului. Comanda întregii tehnici a instalației li a celor două circuite de reglare se face cu un sistem eficient de măsură și reglare DULCOMARIN® II. El preia măsurarea continuă și reglarea precisă a celor mai importanți parametri de igienă, valoare pH, redox, clor și conductibilitate.

Instalația de electroliză CHLORINSITU® III prelucrează ecologic în metoda cu vacuum sarea de bucătărie nepericuloasă și apă, formând o soluție de albit cu clor cu puțină clorură și în special puțin clorat. Aceasta este adunată într-un rezervor de depozitare și de acolo este dozată în funcție de necesități, cu pompe dozatoare separate. Deoarece procesul are loc direct la fața locului în instalație, lipsește transportul, depozitarea și mânuirea substanțelor chimice periculoase, un avantaj important chiar în domeniul hotelier.

Sarea în bucate

O întâmplare fericită e faptul că exact materia primă avantajoasă și nepericuloasă, sarea de bucătărie, care a dat de la început numele orașului lui Mozart, duce la un mod de funcționare economic și la reducerea consumului de substanțe chimice pentru reglarea valorii pH a apei de piscină. Alte avantaje ale instalației foarte moderne de preparare a apei sunt monitorizarea centrală și comodă prin intermediul smartphone-ului și a tabletei ca și o economisire suplimentară a energiei prin așa numitul mod ECO în afara timpilor de funcționare.

  • Dezinfecție ecologică și nepericuloasă cu instalația de electroliză CHLORINSITU® III
  • Operare economică a piscinei prin reducerea suplimentară a consumului de substanțe chimice și modul ECO
  • Calitatea excepțională a apei produce reacții pozitive de la oaspeții hotelului

Produse folosite - Vacanță la castel în orașul lui Mozart

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum