Sugestii de căutare

Patru stele pentru hotel și tehnică de piscină

Panorama magnifică a munților sub cerul albastru – oaspeții hotelului wellness Tanneck din Allgäu se bucură de un peisaj la piscină cu exact aceeași priveliște. De calitatea permanent perfectă a apei au grijă instalațiile economice de la ProMinent.

Modernizarea piscinei cu vizibilitate la distanță

În idilica stațiune balneară Fischen im Allgäu familia Fischer-Schwegler conduce cu ospitalitate călduroasă hotelul Tanneck. Pe lângă conceptul său wellness patentat Milchwell®, managementul oferă un ambient de cea mai înaltă calitate.

În 2014 a început reabilitarea și modernizarea bazinului de înot acoperit, proiectat sub formă de terasă. Când faci baie în noua piscină Infinity ai sentimentul că plonjezi direct în peisajul înconjurător. A doua piscină Indoor este un jacuzzi cu temperatura apei de 32° C. Piesa de rezistență este piscina cu apă sărată de pe acoperișul hotelului cu patru stele care oferă o panoramă asupra munților Allgäu care îți taie respirația.

Cu construcția piscinei și instalarea noii tehnici de filtrare a fost însărcinată firma de specialitate pentru piscine SORG. Administratorul Andreas Sorg a recomandat suplimentar tehnica modernă de măsură şi de reglare și instalații eficiente de electroliză de la ProMinent pentru dezinfecția apei.

Parametri de bază

  • Reabilitare și modernizare a zonelor de bazin acoperit din hotel de patru stele
  • Dezinfecție eficientă a apei de piscină cu CHLORINSITU® III Compact
  • Monitorizare continuă și comandă centralizată pentru trei circuite de apă cu sistem de măsură și reglare DULCOMARIN® II

Prepararea apei cu tehnică de vârf

In scurt timp, la începutul anului 2015 tehnica complet nouă pentru bazin de înot a fost instalată și pusă în funcțiune. Cele trei circuite de apă sunt comandate de un singur sistem de măsură și reglare de mare eficiență, DULCOMARIN® II. Toate componentele preparării apei sunt legate cu regulatorul prin CAN-Bus, astfel fiind înregistrați și controlați centralizat toți parametri relevanți ai apei, cum ar fi valoarea pH-ului și clorul. De aici fac parte și cele două instalații de electroliză CHLORINSITU® III Compact, care asigură o dezinfecție optimă a apei. Instalațiile sigure în funcționare produc agentul de dezinfecție din clorură de sodiu ieftină direct la fața locului, astfel lipsește mânuirea substanțelor chimice periculoase și scumpe.

Bucuria de a face baie cu efectul laptelui

Datorită siguranței ridicate în funcționare a instalațiilor ProMinent și a monitorizării centralizate a celor trei bazine cu apă, conducerea hotelului se poate concentra complet pe produsul central din Allgäu, laptele de vacă. Căci conceptul patentat și evidențiat Milchwell®, oferă oaspeților o experiență wellness unică. Astfel pitorescul hotel Tanneck este atât vara cât și iarna o destinație ideală pentru cei care caută o vacanță activă și reconfortantă: Indiferent dacă vă plimbați pe jos, cu bicicleta, jucați golf, alergați, există aici ceva pentru toți și pentru fiecare. Și apoi oaspeții hotelului pot să aleagă: baie în apa de piscină limpede sau baie în lapte. Aceasta există numai în Fischen im Allgäu!

  • Comandă centralizată pentru trei circuite de apă cu DULCOMARIN® II
  • Dezinfecție sigură și economică cu CHLORINSITU® III Compact
  • Siguranță mare în funcționare, operare simplă, calitate optimă a apei

Produse folosite - Patru stele pentru hotel și tehnică de piscină

Contactați-ne

Verder Romania SRL

Distribuitor autorizat al ProMinent GmbH
office@verder.ro

»Echipa mea vă stă în orice moment la dispoziţie. Nu ezitaţi să ne trimiteţi solicitarea dumneavoastră.«

+40 213 354592 
Trimitere cerere   

Închidere formular

Cererea dvs.

Informații personale


alt produs +
Atașament fișier Mărime fişier max 10 MB.
Încărcare Alte fișiere

Informații personale


Vă rugăm să verificați informațiile și să completați toate câmpurile obligatorii.
*Câmpuri obligatorii

Verificare și trimitere


Informații personale:
Adresare
Titlu
Nume  
Prenume  
Firmă
Număr client
Adresă de email
Număr de telefon
Stradă
Număr
Localitate  
Ţară
Apel de răspuns Da

Pas înapoi

Alte exemple practice în această branșă

ProMinent Newsletter - cele mai noi știri, adaptate pentru tine! Abonează-te acum